Röra

Nu är hela huset upp och ned! Det ser ut som….. hemma hos en småbarnsfamilj med fem husdjur som försöker packa och bo i röran samtidigt. Phu! Trots att vi rensat en hel del inför visningen finns det så mycket kvar i gömmorna som inte ska slängas men som heller inte används för jämnan. Det är en hel del att göra med andra ord! Håll era tummar för att det går smidigt för oss! Att hålla sig organiserad nu är A och O, tur att det bor en organisatörsfascist i mig. Tyvärr måste ju samma organisatörsfascist plugga samtidigt men det kommer nog gå bra, om jag hittar mina böcker vill säga. 🙂 Ha en fortsatt fin dag!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardagsliv. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Röra

 1. Anna skriver:

  Tjohoo, har en blogg du inte får missa: http://milasdaydreams.blogspot.com/
  Såå fantastisk!

 2. Camilla skriver:

  Hehe.. och jag tyckte vi hade väldens röra när vi skulle flytta.. Jag klart och tydligt ALDRIG MER.. Tur vi trivs här vi bor nu 🙂 För fy.. och då var vi bara två och skulle bara flytta några kvarter bort. Så nära att vi kunde tom. ta några flyttlådor på släpkärra och gå hit 😀
  Jag blev CHOCKAD över hur mycket vi samlat på oss.. och ändå slängde vi hur mycket som helst (vi fyllde faktiskt en halv container som vi hade turen att passa in när bostadsbolaget ställde dit en för att ALLA hushållen skulle kunna rensa.. haha.. De räknade inte med att vi skulle flytta just då.. haha..).
  Helt ärligt.. flytta är f*n ett helvete.

  Men men.. det kommer nog galant för er ändå.. 😉
  Kram

 3. Hoppas du hittade dina böcker i röran 😉

  Inget kul o flytta med småbarn osv… Been there done that! Som du säger är det viktigt att hålla sig organiserad!

  Puss!

  Pst! Du har något att hämta inne hos mig ♥

 4. Linruz skriver:

  Hopas böckerna kommer till rätta…
  Förstår att det är mycket nu…men samtidigt måste det kännas urkul.
  Kram och ha en fin dag
  Lina

 5. jenny skriver:

  Snart är jag också där. Har iallafall klarat av städning & piffning inför husvisningen. Gud vad fint och städat det var då:-)
  Själv flyttar vi om ca 5 veckor och jag vet inte vart vi ska börja. Har ju grejer överallt och det känns som att man behäver allt.
  Lycka till iallafall.
  Kram

 6. Mrs. b skriver:

  Flyttbestyr är jobbigt! Men man har liksom inget val mer än att bita ihop.
  När vi flyttade till vårt hus bodde vi först i temporärt boende i 2-3 månader medans huset byggdes färdigt. Det mesta av bohaget fick vi ha på magasin (vi hyrde en färdigmöblerad stuga), som vi dock ändå titt som tätt behövde åka till för att hämta diverse småprylar från kartongerna. Vi gjorde så med kartongerna att vi numrerade varje låda, och i en liten anteckningsbok skrev upp precis vad varje låda innehöll – då var det lätt att veta vilken låda man skulle leta efter när man saknade nåt. Samma sak sen när det var dags att packa upp – det gick smidigt att börja med rätt låda. (Sen är det väl en annan sak att ett antal av de numrerade lådorna fortfarande står ouppackade nu 4 år efter inflytt… 🙂

 7. Linda skriver:

  Usch, förstår att det känns jobbigt, kommer ihåg hur vi bodde den sista tiden i vårt gamla hus, som taikon, lådor, ungar och husdjur i en salig röra:)
  Men man får tänka att de tär för ett tag det gäller och att det kommer bli bättre.
  Ha en bra dag!

 8. camilla skriver:

  Jag känner igen mig i det du skriver 😉 det är kaos här hemma! Sista flyttlasset gick idag.. att det aldrig tar slut trots att man kastar! Jag håller tummarna att det går bra för er!

 9. Linda skriver:

  När går flyttlasset? Inte kul att leva i röran men du får tänka på ert nya fina hus ni kommer flytta in i så småningom, då kanske det känns bättre en stund. :o)
  Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s