Trapp

Det finns många fina alternativ på trappor. Jag hade letat ganska mycket inspiration inför träffen med trappfirman för några veckor sen. Men, smakar det så kostar det och med tanke på att vi fick en saftig räkning från sprängningen som vi från början inte räknat med måste vi spara in på inredningen för att inte spräcka budgeten (mer än vi redan gjort).  Till slut blev det en vitmålad furutrapp, inget som rekommenderas när man har hund, barn och fyra katter kanske, men jag tror det blir bra ändå… Att som på bilden ovan ha svarta järnräcken är verkligen snyggt! Hos oss blir det vitmålade stolpar med glas, det kommer behövas för ljusets skull.

Det är roligt att bygga hus, men otroligt många moment att gå igenom. Just nu planerar vi inredningen i tvättstugan, det är faktiskt sista rummet att planera. Allt annat är på plats, på papper. Ska bli så spännande att se det när det är klart, tyvärr dröjer det ett bra tag. Tur att jag är tålamodet personifierad då, eller….nej så var det inte riktigt. 😉

Våra planer för de närmsta dagarna förändrades ganska drastiskt igår natt när Lea fick maginfluensa…  Jag hoppas vi är friska igen till på lördag när vi ska kolla på Pippi on ice. Tills dess ser det ut att bli inneaktiviteter här hos oss. Ingen vidare påsk med andra ord, men jag önskar alla er en mysig helg med fint väder och en och annan godbit från påskägget. Kram!

Annonser
Det här inlägget postades i Nya huset. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Trapp

 1. Camilla skriver:

  Snygg trappa med betingsteg.. men jag tror många av oss ute i världens endast får drömma om en sådan 😉 Det kommer bli kanonfint med vitmålad furutrappa. Skulle den sedan bli sliten är det ju bara till att måla över och trappan blir som ny igen 😀
  Värre hade det ju faktiskt varit om det hade gått av en bit betong.. som exempel 😉

  Usch för maginfluensa 😦 Hoppas det går över snabb igen så ni kan se Pippi. Hur som så önskar jag er en riktigt trevlig påskhelg.

  Kram!!

 2. Mrs. b skriver:

  Låter kul med husplanering men jag förstår att ni är lite otåliga på att det ska stå färdigt 🙂

  Här fick barnen också magsjuka natten till tisdag. Två barn, två hinkar, och en mamma som fångade upp till höger och vänster… Vi var bortresta (E-a) och fick avbryta vistelsen och åka långa bilresan hem (det gick bra, ingen pizza i bilen). Och idag har de mått som vanligt igen och t.o.m. hoppat studsmatta. Så det var snabbt övergående – hoppas det blir lika lindrigt för er!

 3. Ingrid skriver:

  Oj så läckert med betong i trappen, vi har en gräsligt ful trapp som jag planerar göra om den dagen vi inte har gammelhunden som har svårt att gå. Alltså hoppas jag få ha trappen ful ett bra tag till. Allt är relativt!!

  ~Ingrid

 4. Anna skriver:

  Du det kommer att bli kanon! Du är säker när det gäller stilen… 🙂

  Sov gott. Senare…

  Annakarin

 5. Anna skriver:

  Men det var som tusan! Så roligt att du har hittat igen avhandlingen och skummat lite… 🙂

  Och tack!

  Vet du vad, jag har fått ett bokkontrakt för att skriva om digitala entreprenörer här i vår del av bloggsfären, det vill säga kvinnor som tar sig fram med hjälp av sociala medier och entreprenörskap… Jag skall med andra ord göra ett nytt försök att få till en bokrackare. Den här gången känns det dock mycket roligare och inte lika kravfyllt!

  Så kul att du skrev det du skrev…nu fick jag lite ny skrivskjuts 🙂

  Sov gott!

  Annakarin

 6. Låter som att det kommer bli kanon! 🙂

 7. Riktigt snygg trappa. Synd att ni var tvugna till att bespara på inredningen. Men efter några år kanske man kan byta ut det man var mindre nöjd med?

  Hoppas ni får en underbar påsk med massor av sol!

  Puss!

 8. Anna skriver:

  Ha en riktigt skön påsk och hoppas att ni vuxna slipper magsjukan! Har sett att en hel del barnfamiljer drabbats av det sista dagarna. :[

  Får jag fråga om din man är intresserad av inredning? Eller är det du som står för den biten? ;]

  • camillasnyahem skriver:

   Ja, Niklas tycker också det är roligt med inredning. Kanske inte på den detaljnivå som jag, och han skulle nog inte skaffa en inredningsblogg, men han vill starta en webbshop för inredningsprylar en dag. Inredning och musik är vår grej.

   Glad påsk!

 9. Så fina trappor…ibland ångrar man sitt 1-planshus…fast oftast inte 😉
  Hoppas också på en varm, solig och skön påskhelg…kanske kan det blir lite trädgårdsarbete!
  Ha en underbar helg.
  Kramen.

 10. Pernilla skriver:

  Vitt är snyggt! När vi flyttade in vårt hus målade vi den gamla originaltrappen vit med finfint resultat. Nu – fem år senare – är den mer än lovligt sliten och kräver uppfräschning asap. Det är dessutom ursvårt att hålla den ren med hundar och ungar som springer upp och ner hela tiden. Men det är det värt – den kommer fortfarande vara vit :-).

 11. Snygg trappa! Det kommer att bli bra med den ni valt, bara att måla om ifall färgen skavs. Spännade med alla detaljer i husbygget – vi gick igenom det för 1 1/2 år sedan. Så mycket som ska väljas och spännande att få se det på plats. Hoppas att det blir bättre hos er så att ni kan gå på Pippi. Ha en skön fredag!

 12. Mia skriver:

  Glad påsk vännen! Kraam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s