Bokmässan

Årets höjdpunkt startar idag, Bokmässan här i Göteborg. Lite som julafton för alla bokälskare. Dagen till ära tänkte jag passa på att tipsa om att en ny Pettson och Findusbok äntligen släppts, Findus flyttar ut. Det är väldigt sällan jag köper böcker eftersom jag alltid lånar med mig hem från jobbet men den här var jag bara tvungen att köpa till dottern. Vi har redan läst den flera gånger och jag vet inte vem som tyckte om den mest, jag eller dottern. Dagens tips från mig. 🙂

Ha det fint i regnet!

Annonser
Det här inlägget postades i Köp. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bokmässan

 1. Camilla skriver:

  Jag verkligen ÄLSKAR Pettson och Findus och har alltid gjort. Kanske är jag inte lika road av böckerna i denna åldern (åhåå.. nu kom jag på att min brorson måste ha en pettsonbok så jag kan börja läsa böckerna också) men jag tycker dom är så underhållande på film så jag ser dom gärna mer än en gång 😀 För ngt år sedan såg jag om hela Pettson & Finuds-julkalendern på youtube. Ika gör rollen som Findus grymt bra 🙂 Du borde visa den för din dotter till jul 🙂
  Iiik.. hur ska jag få tag på en Findusbok till imorrn.. (ska få träffa gulungen då)

 2. Sofia skriver:

  Tyckte det var lite intressant jag också! Jag gillar ju stora bilder. Och att döma av de kommentarer jag har fått så verkar det gå hem hos fler.

  Du har inga tips på fina fotoböcker?
  Skulle vilja ha några fina böcker att inspireras av, både mode och design funkar!

  Ha en fin kväll!

 3. Sofia skriver:

  Precis, det är lång slutartid som gäller. Just på den här bilden hade jag inte tänkt att det skulle bli en ”sån bild”, men av någon anledning springer sambon fram till fönstret när jag fotade..så det blev bara så!

  Det är roligt att leka med kameran och alla olika inställningar. Sen fastnar man ju oftast för det man gillar mest. Finns många bra fotobloggar om man vill lära sig mer!

  Ha en skön söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s