Fredagsfyran v. 14

jills1

1. Om ni missat vårens mysigaste program finns det en liten och kort chans kvar att se det på SVT Play. Jag pratar så klart om Jills veranda som nu senast gästades av mannen med Sveriges kanske skönaste röst, Magnus Carlson. Men glöm honom för en stund, programmets verkliga stjärna är nämligen en man vid namn Doug Seegers. Han upptäcktes av en slump av Jill och Magnus och kommer hit till Sverige i sommar för några spelningar. Vilken röst! Passa på att kolla medan det fortfarande går.

pask

2. Påsken är högtidernas högtid, enligt mig. Jag älskar att påskpyssla med dottern och i år hämtar vi inspiration från den ljuvliga bloggen How does she. Återkommer (eventuellt) med resultat, finns ju en liten risk att det blir kakmos av det hela. 😉

socker

3. Jag är sen i år men det är ju hög tid att sätta lite fröer. Skulle gärna låta fröna gro i det här miniväxthuset. Från IKEA.

veggie

4. Jag har sedan tidigare de vegetariska recept-apparna från Green Kitchen Stories men gillar att surfa in på bloggen ibland också, det finns massvis av inspiration att insupa! I det här inlägget till exempel finns tips på hur du kan äta billig och god vegetarisk mat och de här små sötsakerna måste jag testa någon gång! Kanske redan nu under helgen, för äntligen är det fredag. En riktigt trevlig helg önskar jag er alla!

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Fredagsfyran. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s