Fredagsfyran v.16

inspo164

1. Äntligen påsk! Långledigt, Jesus Christ Superstar, kravlöst och med sommaren runt knuten. Inte undra på att påsken är bästa högtiden. Att påskpyssla är en riktig höjdare tycker jag och en som alltid levererar inspiration är ju Martha Stewart. Lite för mycket USA ibland kan tyckas, men många guldkorn finns där att hämta.

inspo163

2. Vill du ha inspiration till påskdukningen? Här finns en hel mängd förslag. Kolla nummer fem för ett enkelt men fint alternativ.

inspo161

3. Vill du ha lite av en utmaning i påsk? Kolla in den här galet fina tårtan! Lisa Lundqvist är kvinnan bakom och hon bloggar nu hos Femina.

inspo162

4. Och så ett tips på påskläsning som inte är en påskdeckare  men ändå olidligt spännande. Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgrens trilogi med Cirkeln som första bok är fantastisk! En apokalyps i Bergslagen, hur mycket mer spännande kan det bli egentligen? Filmen har precis börjat spelas in och en bild på karaktärerna har släppts. Jösses vad jag längtar till den 18 februari 2015!

En något påskig fredagsfyra denna vecka men jag gillar påsken, förmodligen mer än vad som kan anses vara normalt. Glad påsk önskar jag er alla! 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Fredagsfyran. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredagsfyran v.16

  1. GLAD PÅSK!
    Ha en fin påskhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s